Menu Sluiten

KSV Simson start op zaterdag 1 september 2018 met een uitwedstrijd in het nieuwe worstelseizoen!!

Op zaterdag 01 september start Simson met een uitwedstrijd bij RG Hürth/Rheinbach.

RG Hürth/Rheinbach is in 2017 ongeslagen kampioen geworden in de Landesliga, zij wisten alle wedstrijden te winnen. Dit zal dan ook direkt een richtingswijzer voor de worstelaar van Simson zijn. De trainer Ate Postma heeft zijn zinne gezet om bij de eerste 3 te komen om in de 2e helft van de competitie in de Kampioens poule te worstelen. Het team heeft 3 nieuwelingen aangetrokken, die het team in het grieks/romeins versterken. Alle 3 komen van Sparta Kelmis en zijn in de Oberliga geen onbekenden.

Shamil Mamatsuev 61 kg en 66 kg., Abouboukar Toutaiev 66 kg en 71 kg en Zapir Yousoupov 71 kg en 75 kg..

Er is door de Ringerverband-NRW voor een nieuwe competitie opzet gekozen. In 2018 zijn nog maar 3 klassen, te weten Oberliga, Landesliga en Bezirksliga. Alleen zullen alle liga´s uit 2 poules bestaan, de Oberliga is dan verdeeld in Rheinland (5 teams) en Westfalen (6 teams.). Idem bij de Landesliga (elke poule 6 teams) en in de Bezirksliga zijn 4 poules elk met 5 teams. In elke poule zal na de reguläere de eerste 3 naar de Kampioens poule en de laatste 2-3 in de degradatie poule worstelen.

Desondanks hopen wij op faire en sportieve wedstrijden en natuurlijk ook dat er veel worstel liefhebbers de weg naar onze Sporthal “De Baneberg” vinden.

Zaterdag 8 september worstelt KSV Simson hun eerste thuis wedstrijd tegen KSK Konkordia Neuss aanvang 19.30 uur.