Menu Sluiten

Het nieuwe Worstelseizoen staat voor de deur.

Nadat de worstelcompetitie 2020 door de Corona Pandemie geen doorgang vondt. Zal op 09-10-2021 de worstelcompetitie van start gaan. De trainingen zijn in augusatus weer gestart. Tevens was er ter voorbereiding op de nieuwe competitie een worstelkamp door Simson georganiseert, deze werd in het weekende van 20/21 augustus gehouden onder leiding van de Britse Internationaal worstelaar Georg Ramm. Het werd een overweldigend succes, zo stonden telkens ca. 50 worstelaars bij de trainingingen op de mat.

Dit seizoen zal Simson uitkomen in de Oberliga Rheinland, de tegenstanders zullen zijn AC Mulheim am Rhein, KSK Konkordia Neuss II, KSV Germania Krefeld, TV Aachen Walheim en TV Essen-Delwig. Als favoriet zie ik TV Essen-Delwig natuurlijk zal Simson graag een boven meedraaien en dan kan er veel gebeuren. Bepalend is natuurlijk hoe zich de mannen van Simson in vorm gehouden hebben in deze worstel vrije tijd.

In de eerste wedstrijd op 09 oktober 2021 is AC Mulheim am Rhein gast in de Sporthal “De Baneberg” en dan zullen wij zien welke richting het in de nieuwe competitie gaat. Overigens zal de Kampioen van de Oberliga Rheinland tegen de kampioen van de Oberliga Westfalen worstelne om het algehele Kampioenschap van de Oberliga.