Menu Sluiten

KSK Konkordia Neuss blijft ook ongeslagen in Landgraaf.

Simson werd verslagen met 13-21. Daardoor is Neuss de terechte lijst aanvoerder in de groep Rheinland. Neuss heeft een geweldig sterke ploeg waarop ook nog eens 5 Jeugd worstelaars t/m 18 jaar staan . Ze hebben ook in de breedte keus genoeg , nu werden in de 57 en 61 kg klasse de gebroeders Salimov opgesteld. Het was voor hun het eerste optreden in het team en ze lieten een zeer goede indruk achter. Het werd een wedstrijd met twee heel verschillende helften . Voor de pauze liet Simson zich van de beste kant zien en ging met een 12 – 6 voorsprong rusten.

Na de pauze was Neuss oppermachtig. Ondanks dat Simson nog heel sterke tegenstanders op de mat bracht .
George Ramm behaalde wel nog een krappe 1-0 overwinning op Ayub Musaev. In de volgende 2 partijen kwam Neuss langzaam dichter bij en na 8 partijen was de stand nog altijd 13 – 12 in het voordeel van Simson . Maar in de resterende 2 partijen sloeg Neuss genadeloos toe door de bijna maximale score te behalen door overwinningen met 0 – 4 en 0 – 5 .

In de rangschikking deelt Simson nu de tweede plaats met AC Mülheim maar blijft toch zeer goede uitzichten houden op behoud van deze 2e plaats .

A.s. zaterdag volgt de thuiswedstrijd tegen KSV Germania Krefeld.

Foto.: MaPau59