Menu Sluiten

KSV Simson heeft goede vooruitzichten voor het behalen van de finale .

A.s. zaterdag 17 november kan Simson zich plaatsen voor de Finale om het Oberliga kampioenschap 15 december te Dormagen.

Door een 17 – 27 overwinning in Essen behaalde Simson een grotere uit overwinning als waarmee vooruit rekening was gehouden . Den start voor de pauze was uitstekend doordat de eerste 3 partijen op touche werden gewonnen en er een 8 – 15 pauze stand op het scherm verscheen . Na de pauze ging het iets moeizamer maar werden toch weer in 3 partijen overwinningen behaald. Na een lange tijd geblesseerd te zijn geweest maakte Alex Koval een sterke en fitte indruk en won zijn partij op touche. Vooraf hield Simson toch rekening met een goed resultaat in de uitwedstrijd . Omdat in de 10 gewichtsklassen met om en om Vrije Stijl en Grieks Romijns partijen voor Simson gunstig uitpakte. In de return wedstrijd wisselen  de stijlen in de gewichtsklassen waardoor weer een heel andere wedstrijd kan ontstaan .

Aanstaande zaterdag is de thuiswedstrijd tegen TV Essen – Dellwig aanvang 19.30 uur en hoopt Simson de finale plaats veilig te stellen .