Menu Sluiten

KSV Simson neemt ook laatste horde in Mülheim 16 – 26.

De laatste wedstrijd in de plaatsingsronde voor de play off’s wist Simson ook winnend af te sluiten. De overwinning kwam niet zo makkelijk tot stand als men uit de uitslag zou kunnen concluderen. Bij de pauze had Mülheim een 11 – 9 voorsprong en wist die meteen na de pauze uit te breiden naar 16 – 9. Waardoor ze hoop hadden op een goed resultaat. Maar de laatste 4 partijen werden door Simson alle maal gewonnen. Voor de ommekeer  zorgde Jeffrey Hanssen , naar een moeilijk begin en een 6 – 0 achterstand bij de pauze toucheerde hij Dominic Piklapp met een schouder worp op touche.

A.s zaterdag gaan de play off’s van start , om het kampioenschap van de groep Rheinland.  Hiervoor hebben zich geplaatst KSK Konkordia Neuss – KSV Simson Landgraaf – AC Mülheim am Rhein en KSV Germania Krefeld. In een komplete kompetitie met uit – en thuis wedstrijden gaan deze 4 team’s dit uitmaken.

Het is zeker dat Simson a.s. zaterdag een thuiswedstrijd worsteld tegen AC Mülheim am Rhein  aanvang 19.30 muur in sporthaBaneberg.

Het definitieve programma zullen we deze week ontvangen en zullen we u dan door geven .    

Foto.: MaPau59.