Menu Sluiten

Succesvol weekend voor Simson

Afgelopen weekend werd er weer geworsteld in de Baneberg, zowel het eerste als het tweede worstelden een thuiswedstrijd. Om 18:00 stond de eerste wedstrijd op het programma waarin het tweede van Simson het opnam tegen het reserveteam van RC Merken. Na een aantal boeiende partijen kon het team haar tweede overwinning in de Bezirksliga-Rheinland binnen halen. De ploeg uit Merken werd met 36-16 verslagen.

Het eerste team nam het erna op tegen AC Mülheim am Rhein. Ondanks de ruime overwinning van 25-6 waren er toch een aantal spannende partijen waardoor er uiteindelijk in totaal een uur werd geworsteld. Simson blijft koploper van de Oberliga en wacht volgende week een zware uitwedstrijd bij het altijd onvoorspelbare Lünen.

Ook vond er dit weekend het WK Sambo plaats in Armenie, hierin nam Sem van Dun deel in de 65KG klasse. Na haar bronze medaille bij de World Combat Games in Riyadh, neemt Sem wederom het brons mee naar huis! Echter houdt het succes niet op voor de familie van Dun. Jongere broer Mo van Dun werd namelijk Nederlands kampioen judo in de 81kg Senioren!

Van harte gefeliciteerd namens heel Simson.