Menu Sluiten

Worstelcompetitie 2019 KSV Simson weer van start .

Op zaterdag 31  augustus  gaat de worstelkompetitie weer van start , KSV Simson worstelt dan een uitwedstrijd  tegen RG Hürth / Rheinbach.  KSV Simson komt dit jaar weer uit in de Oberliga. De competitie opzet in de Oberliga van de NRW  is dit seizoen weer  veranderd. De Oberliga is opgedeeld in 2 groepen  .

Zaterdag 07 september is de 1e thuiswedstrijd tegen TV Aachen – Walheim .

De groep Rheinland en de groep Westfalen.

Simson is ingedeeld in de groep Rheinland  , deze groep word gevormd door ;  KSV Germania Krefeld – RG Hürth/Rheinbach  –  KSK Konkordia Neuss  –  AC Mülheim am Rhein  –  TV Aachen Walheim  en  KSV Simson Landgraaf . (  Een zeer sterke klasse . ) Deze groep worstelt eerst een onderlinge kompetitie  met thuis- en uitwedstrijden . ( 10  wedstr. ) Na deze kompetitie word een rangschikking opgemaakt.  De nummers  1 t/m 4 gaan worstelen in een z.g. Play Off’s  ( 6 wedstrijden ) om het kampioenschap. De nummers 5 en 6  van Rheinland en Westfalen worstelen om degradatie . ( 6 wedstrijden . )

De winnaars van de Play off’s . van Rheinland en Westfalen worstelen op 21 december de finale . De data van de thuiswedstrijden in Sporthal Baneberg    aanvang 19.30 uur zijn ,