Menu Sluiten

Overwinning KSV Simson in Krefeld 13 – 30 .

Overwinning KSV Simson in Krefeld  13 – 30.  Simson heeft de nederlaag van vorige week in Neuss goed verwerkt en een overtuigende  overwinning behaald  in Krefeld . Vooraf was toch op meer tegenstand gerekend. Maar Simson kwam helemaal niet in de problemen en had bij de pauze al een 5 – 17 voorsprong. Zes van de tien partijen werden door de Simson worstelaars met technisch overwicht gewonnen , wat inhoud dat ze met meer als 15 punten verschil werden gewonnen Rochel Gumuljo uitkomend in de 98 kg klasse V.S. had het zeer moeilijk tegen Alexander Wagner , waarbij vooral duidelijk werd dat Wagner een meer Vrije Stijl specialist is. Na een ruime punten voorsprong wist Wagner  na 5.36 minuten Rochel te toucheren. Charlie Bowling gaf zijn uitstekende seizoen start een goed gevolg door na een hoogwaardige 0-5 greep Anton Sattler te toucheren . Scott Geelen leverde een goede team prestatie door de volle 6 minuten te blijven vechten voor een goed resultaat tegen Julian Olbrich en sleepte een 3-0 uitslag uit de bus.

A.s. zaterdag worstelt Simson de thuiswedstrijd tegen AC Mulheim am Rhein . Mulheim liep zaterdag tegen een verassende zeer zware eerste nederlaag op,maar moet veel beter kunnen . En Simson verwacht dan ook een zware tegenstander.

Foto.: MaPau59